Koppel 

Boerderijwinkel

Welkom, leuk je te ontmoeten!

VRIJDAG 14 MEI ZIJN WE GESLOTEN.

Zaterdag 15 mei staan we weer voor je klaar!


Maandpakket

Elke maand stellen wij een een pakket samen voor ca. 16 maaltijden voor 2 personen.
In Mei hebben we vlees in het pakket wat geschikt is voor de pan, maar ook heel goed voor op de barbecue.

In samenwerking met Boereland Greens bieden we je een bakje microgroenten aan. Microgroenten zijn de zaailingen van eetbare groenten en kruiden. Ze bestaan uit de stengel en de eerste set bladeren van de volwassen plant.

 Ze zitten bomvol voedingswaarden. Hartstikke gezond dus.
Ze zijn lekker op brood met bijvoorbeeld kaas, op een stokbroodje met boerendip maar wat dacht je van een salade bij de barbecue. Je kan er alle kanten mee op.
Het is handig om vantevoren je maandpakket te bestellen. We zetten het dan voor je klaar. Leverbaar van 4 t/m 31 mei zo lang de voorraad strekt.

Bestellen kan via de app naar Sabine, 06 4846 3456, of email naar info@koppelboerderijwinkel.nl


Voel je welkom in onze gezellige winkel op de boerderij, maar ook tijdens diverse evenementen die we organiseren. Zoals bijvoorbeeld het Betuws Boerderij Diner en Koeien in de Wei.

Koeien en kalveren in de wei


In onze boerderijwinkel vind je een smaakvol assortiment met veelal lokale producten. Naast het  luxe rundvlees van onze eigen runderen. Verkopen wij ook varkensvlees van de Grandia Hoeve uit Geldermalsen. De kip is van het concept Puur Hollandse Kip.

 De zuivel komt van Kaasboerderij de Buitenhoeve uit Haaften. Daarnaast slaag je bij ons ook voor leuke en vooral lekkere cadeaupakketten en relatiegeschenken. In de boerderijwinkel houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. We kunnen helaas maar 2 klanten tegelijk helpen. Denk ook aan je mondkapje.